GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ για τον Στέλιο Ρόκκο! ΠΝΙΓΗΚΕ ο αδελφός του (στην Λήμνο) κάνοντας ψαροντούφεκο...

Τραγωδία σημειώθηκε με τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος. Σύμφωνα ...


Τραγωδία σημειώθηκε με τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς έχασε τη ζωή του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μακεδονία, ο 50χρονος ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς αγνοείτο από νωρίς το απόγευμα. Τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδι στην παραλία Αμνίου - Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του άνδρα και σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση