GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΕΒΑΛΑΝ στέλεχος της ΟΝΝΕΔ να μιλήσει ως ...απλός φοιτητής για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

e-tetRadio.gr Τον βλέπετε αυτόν αριστερά, αγκαλιά με τον Μάκη Βορίδη; Τον έβγαλε χθες η ΕΡΤ να μιλήσει ως ένας απλός και τυχαίος φοιτητής γι...


e-tetRadio.gr
Τον βλέπετε αυτόν αριστερά, αγκαλιά με τον Μάκη Βορίδη; Τον έβγαλε χθες η ΕΡΤ να μιλήσει ως ένας απλός και τυχαίος φοιτητής για το πόσο εξαιρετική είναι η απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Μπράβο στην ΕΡΤ, όχι μπράβο της.
------------------
Αποθεωτικό ρεπορτάζ για το σχέδιο της κυβέρνησης με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έκανε η δημόσια τηλεόραση, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι λειτουργεί ως «φερέφωνο» του Μαξίμου.
Μόλις λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και την ίδρυση «μη κρατικών πανεπιστημίων» όπως ο ίδιος τα «βάφτισε», η ΕΡΤ μας παρουσίασε ρεπορτάζ στο οποίο παρουσιάζονται οι απόψεις φοιτητών αλλά και ακαδημαϊκών.
Όπως όμως πολύ εύστοχα παρατήρησαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι φοιτητές που μίλησαν στην κρατική τηλεόραση, έχουν… φιλονεοδημοκρατικές πεποιθήσεις .
Εκτός από τον πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στην ΕΡΤ μίλησαν ο Βασίλης Θεοχαρίδης που είναι φοιτητής Ιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας και στο προφίλ του μπορεί κανείς να βρει στιγμιότυπα μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

Τον θεσμό των ιδιωτικών πανεπιστημίων αποθέωσε και ο φοιτητής Νομικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, Αλέξανδρος Πάλλας – Αναστασιάδης ο οποίος στον λογαριασμό του διατηρεί φωτογραφίες με στελέχη της κυβέρνησης.


2 σχόλια

  1. "Συνωμοσιολογία"!...
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως οπως ενας τυχαιος γυιος του Βικου που γυρισε να δουλεψει "τυχαια"στον μπαμπα,καποια ψοφια που ειδε σαν γκομενο το βλημα,η νεονυμφη του ψηφοδελτιου και γενικα τα γκαου κομματοσκυλα.Ειναι δε τοσο ηλιθιοι που εβγαλαν εναν καρμιρη που σπουδαζει Σοφια,κοινως αποτυχημενο βλακα που ουτε απεξω απο τα ΙΕΚ δεν μπορει να περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση