GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΑΧΩΒΑ! «Γνωστός στις αρχές ο δράστης, αν δεν συλληφθεί θα πω το όνομά του», προειδοποιεί η Μάρθα Πουλτίδου...

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν να έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης που κακοποίησε βάναυσα το χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα με αποτέλεσμα να β...


Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν να έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης που κακοποίησε βάναυσα το χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm, το όνομα του δράστη είναι γνωστό είναι στις αρχές.

Παράλληλα είπε πως οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν ποιος βασάνισε το τετράποδο και πως υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες της κακοποίησης.

«Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες εξ’ όσων γνωρίζουμε εμείς. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Πουλτίδου είναι πεπεισμένη πως το χάσκι βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και δεν υπήρξε θύμα αγέλης άγριων ζώων.  Καταλήγοντας, είπε πως αν δεν συλληφθεί ο δράστης η ίδια θα βγει και θα πει δημόσια το όνομά του χωρίς να φοβάται τις συνέπειες.

«Εγώ έχω πει, εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Με όποιο κόστος. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση