GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΠΡΩΤΗ η ΝΔ αλλά την "καίει" η ακρίβεια...

Το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ επιβεβαιώνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24, την ίδια...



Το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ επιβεβαιώνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24, την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ παγιώνεται στην δεύτερη θέση δεύτερο κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση.

Το βαρόμετρο καταγράφει επίσης τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας, το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών καθώς και τα μέτρα που ελήφθησαν για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα η Ν.Δ στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 38.6% έχοντας διαφορά 23.1% από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει 15.5% και 25.2% από τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 13.4% .

Ακολουθούν με 9.2% το Κ.Κ.Ε, 6.7% η Ελληνική Λύση 3.5% η Νίκη , 2.7% οι Σπαρτιάτες, 2.6% η Πλεύση Ελευθερίας, 2.6% η Νέα Αριστερά και 2.3% το ΜέΡΑ25.


Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 34%, το ΠΑΣΟΚ παραμένει δεύτερο κόμμα με 13,6% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην τρίτη θέση με 11,8%. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,1%, Ελληνική Λύση με 5,9% και Νίκη οριακά εντός Βουλής με 3,1%. Εκτός του ορίου του 3% μένουν οι Σπαρτιάτες με 2,4%, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας με 2,3% και ΜέΡΑ25 με 2,1%.




Διχασμένοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη
Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 44.3% πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μπει σε ανοδική τροχιά με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, το 44.3% θεωρεί ότι θα συνεχίσει να χάνει δυνάμεις και το 11.3% δεν απαντά.
Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πολίτες
Η ακρίβεια προηγείται μακράν όλων ως το μείζον πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες, με την Οικονομία να ακολουθεί με 37%, την εγκληματικότητα/ φαινόμενα βίας με 22.4% , την κατάσταση στο ΕΣΥ με 14.8%, την ανεργία με 14.2%, τα εθνικά θέματα/ ελληνοτουρκικά με 9.7%, κλπ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση