GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η ΤΟΥΡΚΙΑ θέλει να εποικίσει με 250.000 Παλαιστινίους τη Βόρειο Κύπρο και το τουρκικό Κουρδιστάν!"

Η πληροφορία είναι από το έγκριτο Defence & Foreign Affairs, που συνδέεται με το International Strategic Studies Association (ISSA). Σ...


Η πληροφορία είναι από το έγκριτο Defence & Foreign Affairs, που συνδέεται με το International Strategic Studies Association (ISSA).

Σύμφωνα με τον αναλυτή Gregory Copley, η Τουρκία μέσω της ΜΙΤ και σε συνεργασία με το Κατάρ και την Χαμάς προετοιμάζει την μετακίνηση έως και 250.000 Παλαιστινίων από τη Γάζα στην κατεχόμενη Κύπρο και τις κουρδικές περιοχές της τουρκικής επικράτειας.

Ο σχεδιασμός της Τουρκίας εξυπηρετεί πολλαπλούς στόχους. Αφενός, μέσα από το ανθρωπιστικό πρόσχημα της επιχείρησης μαζικής επανεγκατάστασης Παλαιστινίων προσφύγων επιθυμεί να εδραιώσει την εικόνα της ως προστάτιδας δύναμης των μουσουλμάνω της Μέσης Ανατολής.

Αφετέρου η κίνησή της αυτή αποσκοπεί στο να ομαλοποιήσει τη σχέση της με το Ισραήλ, δίνοντας «λύση» στην ανθρωπιστική κρίση των εκτοπισμένων από τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα.

Συγχρόνως, εποικίζοντας τις περιοχές αυτές με Παλαιστινίους στοχεύει στην απόλυτη δημογραφική τους αλλοίωση. Μάλιστα, όσον αφορά στην Κύπρο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο έχει μπει η περιοχή της Αμμοχώστου.
meaculpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση