GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΧΤΥΠΗΣΑ σκυλί» είπε! Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ που χτύπησε την 19χρονη πήγε το αυτοκίνητο σε συνεργείο για τις ζημιές...

Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις της οικογένειας της Αϊσέ για τυχόν πληροφορίες από κατοίκους στην περιοχή της Ξάνθης αναφορικά με τον αστυνομικό...


Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις της οικογένειας της Αϊσέ για τυχόν πληροφορίες από κατοίκους στην περιοχή της Ξάνθης αναφορικά με τον αστυνομικό που χτύπησε με το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε την 19χρονη, με αποτέλεσμα να καταλήξει αργότερα στο Νοσοκομείο Καβάλας από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος αρχικά παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, φρόντισε όχι μόνον να εξαλείψει κάθε ίχνος του υπηρεσιακού του οχήματος από το σημείο της παρἀσυρσης, αλλά έψαχνε συνεργείο για να κρύψει τις ζημιές που είχε υποστεί.

Την επόμενη ημέρα, ο αστυνομικός με περισσή ψυχραιμία επισκέφθηκε φαναρτζίδικο στην Ξάνθη και ζήτησε να είναι έτοιμο το αυτοκίνητό του το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μπορεί να πάει στην δουλειά του. Σύμφωνα με υπάλληλο του συνεργείου, ο οποίος έχει καταθέσει στις Αρχές, ο αστυνομικός υποστήριξε πως είχε χτυπήσει ένα σκυλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση