GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΘΑ ΣΑΣ πνίξει η οργή μας!" ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ από τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας...

Σούπερμαριο Στις  16 Δεκεμβρίου είναι το μεγάλο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο πλημμυροπαθών Θεσσαλίας. Πλημμυροπαθείς από κάθε περιοχή της Θεσσα...


Σούπερμαριο
Στις  16 Δεκεμβρίου είναι το μεγάλο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο πλημμυροπαθών Θεσσαλίας. Πλημμυροπαθείς από κάθε περιοχή της Θεσσαλίας θα είμαστε  το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Λάρισας. 
Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν επίσης η ένωση συνταξιούχων, ο σύλλογος ιατρών ΕΣΥ ΠΓΝΛ, μαθητές γυμνασίων& λυκείων και απλοί πολίτες Όσοι είναι κοντά στην περιοχή μπορούν να έρθουν για στήριξη.
 Μερικά από τα αιτήματα μας είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, η αποζημίωση των πολιτών που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους στη διάρκεια αυτών και η άμεση θωράκιση της Θεσσαλίας με ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα. Εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι που είχαν μοναδική πηγή εισοδήματος τα χωράφια και τα ζώα τώρα κάθονται και βαράνε μύγες αφού τα ζώα πνίγηκαν και χιλιάδες στρέμματα χωραφιών έχουν αχρηστευτεί μαζί με τις σοδειές που είχαν.
"Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας" το σύνθημα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση