GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΕΛΛΗΝΕΣ να είμαστε. Ανόητοι να μην είμαστε..."

Yannis Kemmos Πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε...


Yannis Kemmos
Πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Κατηγορείται σύμφωνα με το άρθρο 141 του ΠΚ του έτους 1951 σύμφωνα με οποίο όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.
Αφορά περιστατικό της 5ης Νοέμβρη όπου ο 22χρονος κατηγορείται πως κατέβασε μία Ελληνική σημαία από στύλο στο σύνταγμα για να ανεβάσει μία της Παλαιστίνης.
Φυσικά όπως δείχνει η φωτογραφία αυτό δεν ισχύει και για να έχει η αστυνομία εντοπίσει τον κατηγορούμενο προφανώς έχει δει και τα βίντεο και τις φωτογραφίες αλλά δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία.
Και μιλάμε για την ίδια χώρα που ως υπουργός εξωτερικών ο Θεόδωρος Πάγκαλος μας είπε ότι τη σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας και δεν μίλησε κανείς.
Έλληνες να είμαστε. Ανόητοι να μην είμαστε.
Πολλοί σε αυτή τη χώρα και από τις υψηλότερες των θέσεων στην πολιτεία και την εξουσία, έχουν προσβάλει τη σημαία, την ίστορια της και το λαό της, αλλά ανάμεσά τους δεν είναι αυτός ο Παλαιστήνιος.
Πολύ κρίμα να πέφτουμε τόσο χαμηλά και πολύ κρίμα η αστυνομία να αναλώνει πόρους για τέτοια ψεύτικη υπόθεση όταν η εγκληματικότητα οργιάζει στους δρόμους της Αθήνας. Όταν οι πολίτες υποφέρουν από πραγματική εγκληματικότητα και προσβάλονται καθημερινά από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.

2 σχόλια

  1. O Ελληνόφωνος είναι Άρειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τρισαθλιε Οικονομου,αυτος ειναι που σκοτωσε τον Καραιβαζ,χτυπησε την 16χρονη,τον Γκιολια,αυτος οδηγουσε το εμπορικο στα Τεμπη,μην σου πω οτι ο προπαππους του σκοτωσε τον Καπποδιστρια.Χωρια που λερωσε και την κολωνα ο αναρχοαπλυτος,ειναι και σκουροχρωμος.Κανενα ελεος,λοιπον,ουτε και χαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση