GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR! Συνάντηση του Μπέου με τον (Τούρκο παραγωγό) Ατζούν Ιλιτζαλί στον Βόλο...

Την επιθυμία του να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης με τον Τού...


Την επιθυμία του να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί κατά την συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 9,86 ο κ. Μπέος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι για την συνάντηση με τον κ. Ατζούν. Δειπνήσαμε μαζί και του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο επόμενο Survivor. Προσγειώθηκε στην Νέα Αγχίαλο με το λίαρ τζετ του. Είπε θα το συζητήσει με τους συντελεστές για να ανέβει η τηλεθέαση».

«Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλου, καθώς όπως αναφέρει το newspaper.gr, ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε εκεί για πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση