GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PFLP: Ψευδαισθήσεις ή φαντασιώσεις η επιβολή "επιτροπείας" στην Παλαιστίνη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Συνάντηση του Άντονι Μπλίνκεν, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, με τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Συνάντηση του Άντονι Μπλίνκεν, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ,
με τον...

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης τελειώνει τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών να εγκαθιδρύσουν καθεστώς "επιτροπείας" στην Παλαιστίνη, ή την ανεύρεση δωσίλογων λακέδων των ιμπεριαλιστών:

«Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) προειδοποιεί για την εναντίωση στη συμμετοχή παλαιστινιακών προσώπων σε δημόσιες ή μυστικές συναντήσεις για να συζητηθούν οι ψευδαισθήσεις που προκύπτουν από την επίθεση στη Γάζα.
Το PFLP είναι σ' επιφυλακή για τη συμμετοχή παλαιστινιακών προσώπων σε δημόσιες ή μυστικές συναντήσεις για να συζητηθούν ψευδαισθήσεις που σχετίζονται με τις συνέπειες της επίθεσης στη Γάζα, ή φαντασιώσεις εξάλειψης της αντίστασης, τονίζοντας ότι όποιος αποδεδειγμένα εμπλέκεται σε τέτοιες συναντήσεις ή ψευδαισθήσεις δεν αντιπροσωπεύει τους Παλαιστίνιους, ούτε εκφράζει τις ισχυρές εθνικές πεποιθήσεις ή θέσεις τους.
Το Μέτωπο τονίζει ότι ο λαός μας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αντοχή και την Αντίστασή του και να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα. Είναι μια συλλογική Εθνική και Λαϊκή επιλογή, και όποιος παρακάμπτει αυτή τη συναίνεση είναι συνένοχος και εταίρος στην επιθετικότητα.
Το Μέτωπο επαναλαμβάνει τη θέση του ότι οποιαδήποτε συνάντηση ή σχέδιο προωθείται από την αμερικανική διοίκηση και τη Δύση, και όλους όσους συμφωνούν μαζί τους, να συζητούν το μέλλον μετά την επίθεση στη Γάζα, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αρχή, ή μια διοίκηση υπό κατοχή, ή η διεθνής διαχείριση θα θεωρηθεί ως κατοχική δύναμη και ο λαός μας έχει καθορίσει τη σταθερή και θεμελιώδη θέση του εδώ και χρόνια ότι δεν υπάρχει επιστροφή στη γη, ή στην πολιτική διοίκηση, ή σε οποιοδήποτε όνομα για διοικήσεις ή κυβερνήσεις που υπόκεινται σε κατοχή, ή λειτουργούν από διεθνείς ή τοπικούς φορείς υπό κατοχή.
Ο Παλαιστινιακός λαός είναι ο μόνος που μπορεί να διαμορφώσει τη μάχη και την έκβασή της με τη θέληση, την Αντίσταση και τη σταθερότητά του και καμία οντότητα δεν μπορεί να επιβάλει εξουσία ή διοίκηση στον λαό μας.
Η Γάζα και η ηρωική μάχη που δίνει ενάντια στην εχθρική σιωνιστική συμμαχία έχουν απογυμνώσει όλες τις μάσκες, αποκαλύπτοντας τις αληθινές ή ψεύτικες θέσεις, των πραγματικών ανδρών ή εκείνων που αμφιταλαντεύονται.
Η Αντίσταση θα νικήσει την επιθετικότητα και θα απωθήσει τον εισβολέα. Θα διαλύσει τις ψευδαισθήσεις της δημιουργίας μιας νέας πραγματικότητας στον βράχο της Αντίστασης και της σταθερότητας του λαού μας.
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, 7 Νοέμβρη 2023
»

«Τρέμετε, ω τύραννοι του κόσμου!»
Αλεξάντρ Σεργκέγεβιτς Πούσκιν, «Ωδή στην Ελευθερία», 1817

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση