GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΥΛΙΑ και συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη στην πλατεία Συντάγματος...

Συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος, μετά από κάλε...


Συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος, μετά από κάλεσμα πλήθους σωματείων, φορέων και αριστερών πολιτικών οργανώσεων με κοινό σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». 

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία. Στη συναυλία, την οποία συνδιοργανώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους οι παρακάτω καλλιτέχνες – συγκροτήματα:
Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τους “Ρεβάνς”
KollectivA
Κοινοί Θνητοί
Magic de Spell
Διονύσης Τσακνής
Υπεραστικοί
Ρωμιοσύνη

Φωτογραφίες από τη Eurokinissi







1 σχόλιο

  1. Δείτε λίγο προσεκτικά τις φωτογραφίες. Η ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα είναι με τους Παλαιστίνιους και ο Κάπτεν Αμέρικα με τους Αμερικανο-ισραηλινούς, πως γίνεται αυτό; Μας δουλεύουν οι Ασκενάζι με τους Σεφαραδίτες αφού είναι και οι δύο Εβραιογενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση