GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ! Στις ...τελευταίες σελίδες γράφονται οι αλήθειες

Dionisis Temponeras Όχι στα πρωτοσέλιδα, αλλά εκεί πίσω στις τελευταίες σελίδες (βλ. Το Βήμα της Κυριακής, σελ. 18), διαβάζει κανείς ενδιαφέ...


Dionisis Temponeras
Όχι στα πρωτοσέλιδα, αλλά εκεί πίσω στις τελευταίες σελίδες (βλ. Το Βήμα της Κυριακής, σελ. 18), διαβάζει κανείς ενδιαφέροντα πράγματα.
Την ώρα που οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν αύξηση μετά από 14 χρόνια από 50 ευρώ…
Την ώρα που οι συνταξιούχοι θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων 150 ευρώ…
Την ώρα που η φέτα, το λάδι και το ψωμί έχουν γίνει είδη πολυτελείας…
Την ώρα που ο Έλληνας πληρώνει για ενοίκιο, το μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός του από κάθε Ευρωπαίο…
Την ίδια ώρα κάποιοι μονίμως «γνωστοί - άγνωστοι», με τις γαλάζιες κυβερνητικές πλάτες, πίνουν στην υγεία των κοροΐδων:
1.Τα καθαρά κέρδη το 2023 για το 82% των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιριών καταγράφουν ρεκόρ 15ετίας με καθαρά κέρδη στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ!
2.Μόνο οι 4 συστημικές τράπεζες παρουσιάζουν κέρδη 9μήνου στα 2,83 δισεκατομμύρια ευρώ! Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, οι 7 στις 10 μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, στην συντριπτική τους πλειονότητα, εκφράζουν υψηλό φόβο απόρριψης της αίτησής τους για χορήγηση τραπεζικού δανείου – πολύ περισσότερο, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Ακόμα και στις περιπτώσεις των λίγων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, τα επιτόκια δανεισμού είναι ιδιαίτερα υψηλά στην Ελλάδα, τόσο σε σχέση με τα επιτόκια δανεισμού των μεγάλων επιχειρήσεων, όσο και σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ε.Ε. και της ευρωζώνης.
3.Τα μερίσματα, προμερίσματα, οι έκτακτες διανομές και οι επιστροφές κεφαλαίου εντός του 2023 (τα bonus δηλαδή των μεγαλομετόχων) θα αγγίξουν τα 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ!
Στη χώρα παράγεται τεράστιος πλούτος αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ με τις πολιτικές της, τον κατευθύνει στις τσέπες 100 οικογενειών, αφήνοντας τον λαό έρμαιο της ακρίβειας, της φορο-λεηλασίας και της αισχροκέρδειας.
Απλά, όμορφα αλλά και άκρως ταξικά….

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *