GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καλεί την ηγεσία της [Παλαιστινιακής] Αρχής να μποϊκοτάρει πλήρως τους Αμερικανούς αξιωματούχους...

Teo Naso ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ...

Teo Naso
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ... ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (PFLP)
Το Λαϊκό Μέτωπο καλεί την ηγεσία της (Παλαιστινιακής) Αρχής να μποϊκοτάρει τους Αμερικανούς αξιωματούχους και να μην εμπλακεί σε κανένα σχέδιο εχθρικό προς το λαό μας.
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καλεί την ηγεσία της [Παλαιστινιακής] Αρχής να μποϊκοτάρει πλήρως τους Αμερικανούς αξιωματούχους και να μην εμπλακεί με καμία πρόταση ή πρωτοβουλία που υποβάλλουν αυτοί οι εγκληματίες, τα χέρια των οποίων είναι λερωμένα με το αίμα των παιδιών, των γυναικών και των ηλικιωμένων του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας.
Τα φρικτά εγκλήματα που διαπράττονται από τη σιωνιστική οντότητα στη Λωρίδα της Γάζας, σε πλήρη συνεργασία και συντονισμό με την αμερικανική κυβέρνηση, απαιτούν από την ηγεσία της Αρχής να υψώσει τη συμπεριφορά της στο επίπεδο των θυσιών του λαού μας και στο μέγεθος των εγκλημάτων και της συνεχιζόμενης γενοκτονίας επί 24ώρου βάσεως στη Λωρίδα της Γάζας.
Το Μέτωπο θεωρεί ότι τα αμερικανικά σχέδια που αποσκοπούν στη δημιουργία μιας νέας οντότητας στη Λωρίδα της Γάζας ή στην παράδοση της Λωρίδας σε μια διοίκηση μακριά από τη θέληση και την έγκριση του παλαιστινιακού λαού, απορρίπτονται από το λαό μας και είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, καλώντας την Αρχή να μην εμπλακεί σε αυτά τα εχθρικά προς τον παλαιστινιακό λαό σχέδια.
Η αμερικανική κυβέρνηση, η οποία συμπράττει με την επίθεση της κατοχής εναντίον του παλαιστινιακού λαού και την υποστηρίζει πολιτικά και στρατιωτικά με τα ισχυρότερα διεθνώς απαγορευμένα όπλα, θα πρέπει να στοχοποιηθεί με όλες τις μορφές αντίστασης, όπως και η σιωνιστική οντότητα. Αυτό που απαιτείται από την ηγεσία της Αρχής είναι το μποϊκοτάζ της και η αποτροπή οποιασδήποτε συνάντησης οποιουδήποτε αξιωματούχου της μαζί της, καθώς η συνέχιση αυτών των συναντήσεων θα ισοδυναμεί με νομιμοποίηση της επίθεσης και προώθηση των εχθρικών προς το λαό μας σχεδίων.
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
6 Νοεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση