GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άσαντ στην αραβο-ισλαμική σύνοδο & ντοκουμένα που λογοκρίνουν τα ΜΜΕ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا Όλοι για τη Συρία, ο καθ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!
»

"Είναι ο γιος του πατέρα του"!

Από την ομιλία του Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, στην έκτακτη αραβο-ισλαμική σύνοδο κορυφής για τη Γάζα:

«🟢 Η Γάζα δεν ήταν ποτέ η αιτία, αλλά η Παλαιστίνη είναι η αιτία, και η Γάζα ενσαρκώνει την ουσία της και εκφράζει τα δεινά του λαού της.
🟢
Μια μεγαλύτερη αραβική επιείκεια/υποχωρητικότητα απέναντί ​​τους (σιωνιστές), μεταφράζεται σε μεγαλύτερη σιωνιστική επιθετικότητα.
🟢 Η Γάζα είναι μέρος ενός συνόλου και η πρόσφατη επίθεση εναντίον της είναι ένας σταθμός σε ένα μακρύ πλαίσιο που χρονολογείται από 75 χρόνια σιωνιστικής εγκληματικότητας.
🟢 Η έκτακτη ανάγκη σήμερα είναι η βάναυση υπέρβαση του ίδιου του Σιωνισμού.
🟢 Το πιο σημαντικό ερώτημα σήμερα είναι τι χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι από εμάς. Χρειάζονται βοήθεια, ή προστασία από τη συνεχή δολοφονία;
🟢 Το λιγότερο που έχουμε είναι πραγματικά πολιτικά εργαλεία, όχι απλώς διακηρύξεις, και το πρώτο από αυτά είναι να σταματήσουμε κάθε πολιτικό δρόμο με τη Σιωνιστική οντότητα.
🟢 Η συζήτηση για τη λύση των δύο κρατών, η έναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας και άλλες λεπτομέρειες δεν αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή...
»

Ενδεικτικά για τον Άξονα της Αντίστασης και τη στάση εκείνων των Αραβικών χωρών που δεν ελέγχονται από τη σιωνιστική οντότητα:

Οι θέσεις του Ιράν στην έκτακτη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας...

Η "Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ"... για την Αραβο-Ισλαμική σύνοδο κορυφής...

Ερντογάν & σια... Όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν μα δεν δαγκώνουν!

Κατόπιν... μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στην Παλαιστίνη την πλειοψηφία λαϊκής αποδοχής έχει η Χαμάς!

Η Υεμένη βρίσκεται επίσημα σε πόλεμο εναντίον της σιωνιστικής οντότητας!

Η Αλγερία κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ!

Για τον πυλώνα του Άξονα της Αντίστασης... δεν χρειάζονται "συστάσεις"!

Αδημοσίευτες εικόνες του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ, τον Σεγιέντ Χασάν Νασράλα, με τον Μάρτυρα Κασέμ Σουλεϊμανί ( Κασέμ Σουλεϊμανή!) και Μαχητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης και της Χεζμπολάχ, να συμμετέχουν στην παράδοση ενός drone στις 12 Οκτώβρη 1999 (Μεταδόθηκαν στην Ιρανική τηλεόραση ως τμήμα ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο "Parchamdar")

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, προβάλλεται η μεταφορά του Iρανικού «drone αυτοκτονίας» Shahid 129 UCAV, το τελειώτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος του κόσμου, χρησιμοποιώντας το μεταγωγικό αεροσκάφος Ilyushin Il-76, στην αεροπορική βάση Τ4 στη Συρία.

Σε άλλο τμήμα του ίδιου ντοκιμαντέρ, προβάλλεται για πρώτη φορά η κατάρριψη του αμερικανικού drone MQ-1 από τον Άξονα Αντίστασης με χρήση του 358 πυραύλου/άμυνας σε drone.

Άλλες εικόνες από το ντοκιμαντέρ που πανικοβάλει τον πιο δειλό στρατό του κόσμου ( Ο πιο δειλός στρατός του κόσμου καίει και τις βάρκες των Παλαιστίνιων ψαράδων...), όπου εμφανίζεται το ισραηλινό drone Hermes, ναι εκείνο το περιζήτητο στις αγορές της μίζας, το οποίο εισήλθε στον ιρανικό εναέριο χώρο και "καταρρίφθηκε" με "προσγείωση" από τους Ιρανούς ειδικούς στον ηλεκτρονικό πόλεμο, το οποίο παραδόθηκε στην Ιρανική πολεμική βιομηχανία drone για "μελέτη"...

Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Κασέμ Σουλεϊμανή! Όταν όλοι ξεχνούν, η θύμηση είναι επαναστατική...


Όταν σου λένε πως η σκέψη σου παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητάς τους,
σημαίνει πως η σκέψη σου είναι ακόμη Ελεύθερη!

Όσον αφορά τη φασιστική λογοκρισία Οι εγχώριοι σιωναζί πέρασαν στην επίθεση ΚΑΙ με τη λογοκρισία... τη "δικτατορία του αλγόριθμου"!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση