GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ συναντήθηκε και με τον Τεμπονέρα...

Συνεχίζεται το μπαράζ συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με επίκεντρο την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης...


Συνεχίζεται το μπαράζ συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με επίκεντρο την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας με τον Νάσο Ηλιόπουλο, συναντήθηκε και με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βράδυ της Τρίτης 14/11 είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Διονύση Τεμπονέρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν απόψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε θετικά. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει ξανά συνάντηση πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και ο Αλέξης Τσίπρας την είχε αποφύγει λέγοντας ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη. Και αυτό καθώς δεν ήθελε να εμπλακεί στις εσωκομματικές διαμάχες.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό γραφείο του. Ήταν η πρώτη συνάντηση ουσιαστικά μετά την εθιμοτυπική της τελετής – παράδοσης ύστερα από τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση