GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού!

Στο «κενό» έπεσε η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή που του επιβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν και σε δε...


Στο «κενό» έπεσε η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή που του επιβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν και σε δεύτερο βαθμό για τη διακοπή στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Μετά το πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να διατηρήσει τις ποινές στην ομάδα του Πειραιά, που χάνει οριστικά το παιχνίδι με σκορ 3-0, του αφαιρείται ένας βαθμός και θα εκτίσει τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Παράλληλα, καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.
(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)».
Προσφεύγει στο CAS ο Ολυμπιακός

Tην πρόθεση του Ολυμπιακού να προσφύγει στο CAS μετά την απόρριψη της έφεσής του, γνωστοποίησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σε ποστάρισμά του στα social media:
«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό. Ο κόσμος μας, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση, είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, ό,τι κι αν συμβεί.

Ταυτόχρονα δεν θα ξεχάσουμε τους άφωνους πολιτικούς της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν-Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρώμικο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε».

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
Παναθηναϊκός 25
Ολυμπιακός 21
ΑΕΚ 21
ΠΑΟΚ 20
Λαμία 15
Άρης 14
ΟΦΗ 13
Πανσερραϊκός 12 (9 αγώνες)
Αστέρας 11
Ατρόμητος 9
Κηφισιά 8
Παναιτωλικός 6
ΠΑΣ 6
Βόλος 6 (9 αγώνες)

* Ο Ολυμπιακός έχει -1 βαθμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση