GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδατε ο Νασράλα; Γιατί ν΄ ανακοινώσει πόλεμο, όταν γνώριζε ποιος θα τον ξεκινήσει, ούτως ή άλλως!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πλήρης η  προετοιμασία μιας μελλοντικής στρατιωτικής επιχείρησης των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πλήρης η  προετοιμασία μιας μελλοντικής στρατιωτικής επιχείρησης των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του... Ιράν.
Οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές και οι δημοκράτες Lindsay Graham και Richard Blepenamal αναμένεται να παρουσιάσουν ένα ψήφισμα δύο μερών που θα υποστηρίξει τις επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν, εάν η Χεζμπολά ανοίξει το δεύτερο μέτωπο στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ ή εάν σκοτώνονται Αμερικανοί, ως αποτέλεσμα των επιθέσεων.
Μέχρι τότε, όμως, είναι οι Ισραηλινοί, που με σκοτωμούς άμαχων πολιτών του Λιβάνου προβοκάρουν τον πόλεμο με την Χεζμπολά, όπως έκαναν ΠΑΝΤΑ πριν επιτεθούν είτε στον Λίβανο, είτε στους Παλαιστίνιους. Πάντα ξεκινούσαν με προβοκάτσιες!
"Θέσαμε στον εαυτό μας, τον στόχο της αποκατάστασης μιας σημαντικά καλύτερης κατάστασης της ασφάλειας των συνόρων μας και όχι μόνο στην Λωρίδα της Γάζας ", είπε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού  Γκέρτζι Χαλεβί, σήμερα, κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης στο 210ο τμήμα στρατού, στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ.
Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσουμε στην επίθεση στο βορρά, καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και πιστεύουμε ότι η άμυνα είναι ισχυρή εδώ ", πρόσθεσε.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στον ΟΗΕ, για την θανατηφόρα επίθεση, που δέχθηκαν, σήμερα, πολίτες του, από το Ισραήλ.
Πηγές της Συρίας αναφέρουν ότι σημειώθηκε αεροπορικός βομβαρδισμός του διεθνούς συνασπισμού, σε κομβόι ιρανικών στρατιωτικών φορτηγών στα σύνορα της Συρίας-Ιράκ.
Είδατε ο Νασράλα;; Γιατί ν΄ ανακοινώσει πόλεμο, όταν γνώριζε ποιος θα τον ξεκινήσει, ούτως ή άλλως!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση