GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ από την αστυνομία!» ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ μάρτυρα στην υπόθεση Μπελέρη...

Ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και παραμένει προφυλακισμένο...


Ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και παραμένει προφυλακισμένος, παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε από την αστυνομία για να ψευδομαρτυρήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του himara.gr από την κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του Αρσέν Ράμα στο δικαστήριο του SPAK, ο ίδιος επιβεβαίωσε τα όσα είχε αποκαλύψει προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίαςηη, Σαλί Μπερίσα σχετικά με την υπόθεση και πληρωμή του μάρτυρα από τα μυστικά κονδύλια της κρατικής αστυνομίας.

Όπως προκύπτει από την εξέταση, αφού ολοκλήρωσε αυτό που του ανατέθηκε έλαβε χρηματικό ποσό από την αστυνομία, χωρίς όμως να θυμάται πόσο ήταν.

Ενώ τόνισε αρκετές φορές πως έλαβε τα χρήματα στο τέλος και όχι στην αρχή, αυτό δεν σημαίνει πως δεν γνώριζε πως θα λάβει αμοιβή όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με την αστυνομία.

Το ντοκουμέντο, σημειώνει το himara.gr, είναι απόδειξη ότι ο μάρτυρας δεν μπήκε στην υπόθεση αυτοβούλως, αλλά ότι πείστηκε να το κάνει όταν του έταξαν χρήματα αν έφερνε σε πέρας την αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντης Μπελέρης, παραμένει εδώ και 6 μήνες στη φυλακή. Αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη.

Μπελέρης: Στημένη η υπόθεση
Μιλώντας την Τετάρτη στο Open, o εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης τόνισε μέσα από τη φυλακή ότι είμαστε μπροστά σε μια «στημένη πολιτική υπόθεση, καθοδηγούμενη από ένα χέρι».

«Η παραδοχή και του μάρτυρα και του διευθυντή της αστυνομίας ότι ο μάρτυρας χρηματίστηκε σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα θα σήμαινε και τη λήξη της δικαστικής υποθέσεως. Το πιο συνταρακτικό που βγήκε από την ακροαματική διαδικασία στοιχείο είναι ότι η εισαγγελία δεν γνώριζε κι αυτήν την αμοιβή που είχε δώσει η αστυνομία», πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. Θέλω σχόλιο από "αντιρατσίστρια" και θαυμάστρια του τουρκόφιλου "αντιρατσιστή" Αμερικανου πρέσβη κ. Tsounis Marka2free.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση