GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ και των εταιρειών που το στηρίζουν!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες... Έμπρακτη αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη , δεν είναι μόνο η...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες...
Έμπρακτη αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, δεν είναι μόνο η... δημόσια στήριξη από τα social media και η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις.
Έμπρακτη αλληλεγγύη είναι η έμπρακτη αντίσταση στο κράτος δολοφόνο. Και ο καλύτερος τρόπος να αντισταθούμε είναι το μαζικό μποϊκοτάζ!
Όλοι εμείς, οργανωμένα ή και ανοργάνωτα, που βλέπουμε αυτόν τον όλεθρο να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε μποϊκοτάροντας εταιρείες, πολυεθνικές ή εγχώριες, που στηρίζουν το Ισραήλ.
Σας καλούμε άμεσα να ξεκινήσετε μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ και των εταιρειών που το στηρίζουν!
Μποϊκοτάζ σε εταιρείες όπως είναι τα Starbucks, η Loreal, η Puma, η DIOR ή την ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως Zaros και τις ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες που στέλνουν συστηματικά τους Έλληνες τραγουδιστές να διεξάγουν συναυλίες στο Ισραήλ, αλλά και τους ίδιους τους τραγουδιστές που δέχονται να πάνε. Μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ που δεν προβάλλουν αντικειμενικά τα γεγονότα που εξελίσσονται στην Παλαιστίνη αλλά και ιδιαίτερα στην ΕΡΤ, η οποία έχει γίνει πηγή Σιωνιστικής προπαγάνδας.
Επίσης με αφορμή το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με μία πολεμική επέμβαση του Ισραήλ που αποσκοπεί να κλέψει, μέσω του εκτοπισμού των Παλαιστινίων, το φυσικό αέριο από το κοίτασμα που βρίσκεται έξω από την Γάζα, θα πρέπει να είμαστε και σε ετοιμότητα για να βάλουμε απέναντι τις ελληνικές εταιρείες που ήδη βοηθάνε το Ισραήλ να εξάγει τα κλοπιμαία στην Ευρώπη.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, η Παλαιστίνη δεν χρειάζεται τα δάκρυα μας αλλά την έμπρακτη αλληλεγγύη μας και την στήριξη μας!
Στηρίξτε τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό χωρίς καμία έκπτωση!
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!
Λευτεριά σε Ελλάδα Παλαιστίνη!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση