GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμάς: Η άμμος της Γάζας θα σας καταπιεί και θα είναι νεκροταφείο για εσάς και κάθε σφετεριστή κατακτητή...

Teo Naso Ανακοίνωση της ΧΑΜΑΣ Καλούμε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να συγκροτήσει μια...

Teo Naso
Ανακοίνωση της ΧΑΜΑΣ
Καλούμε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να συγκροτήσει μια... διεθνή επιτροπή που θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία για να επαληθεύσει το ψευδές αφήγημα της κατοχής ότι χρησιμοποιούνται ως χώροι αντίστασης.
Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαιώνουμε:
- Οι ισχυρισμοί του εκπροσώπου του σιωνιστικού κατοχικού στρατού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, είναι σκέτα ψέματα, μηντιακά κατασκευάσματα και κατάφωρες συκοφαντίες.
- Προσπάθησε να δικαιολογήσει την απειλή τους να στοχοποιήσουν το Ινδονησιακό και το Καταριανό νοσοκομείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ισχυριζόμενος ότι η Χαμάς έχτισε σήραγγες κάτω από αυτά και ότι χρησιμοποιούνται ως ασπίδες για την εκτόξευση ρουκετών, κάτι που δεν είναι παρά ένα ψέμα για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους εναντίον των αμάχων και των τραυματιών που ντροπιάζουν την ανθρωπότητα.
- Οι ισχυρισμοί του περί ανοίγματος σήραγγας στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο αφορούν στην πραγματικότητα απλώς μια αποθήκη καυσίμων για το νοσοκομείο, και αυτό το αποδεικνύουν οι τεχνικοί χάρτες και οι φωτογραφίες.
- Επιπλέον, ο ισχυρισμός του για την ύπαρξη σήραγγας στο νοσοκομείο Χαμάντ στην πραγματικότητα αφορά ένα δωμάτιο κάτω από το νοσοκομείο για αντλίες και γεννήτριες ρεύματος, και η ύπαρξη μιας καμινάδας εξαερισμού δίπλα στο δωμάτιο -πέρα από τα σχέδια του νοσοκομείου- διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό.
- Η στοχοποίηση περισσότερων από 100 νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων από τον εκπρόσωπο του εχθρού, έχοντας θέσει εκτός λειτουργίας περίπου 16 νοσοκομεία από το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μέχρι το νότο της και μέχρι τα αιγυπτιακά σύνορα, και η διάπραξη της σφαγής του νοσοκομείου Αλ Αχλί με αμερικανική οβίδα, επιβεβαιωμένη από τα γεγονότα και όλους τους διεθνείς οργανισμούς, αποκαλύπτει τους ψεύτικους ισχυρισμούς τους ότι στο νοσοκομείο έπεσε ρουκέτα της αντίστασης και δείχνει με σαφήνεια τη συνεχή μέθοδο της κατοχής να στοχοποιεί τον ιατρικό τομέα, τους τραυματίες και τους εκτοπισμένους με διάφορες προφάσεις και ψέματα, για να μην αναφέρουμε ότι όλα τα νοσοκομεία είναι ανοιχτά για τους δημοσιογράφους και τα διεθνή ιδρύματα ανά πάσα στιγμή.
- Ο ισχυρισμός του εκπροσώπου του στρατού του εχθρού ότι η Χαμάς κλέβει καύσιμα είναι μια καθαρή συκοφαντία, που διαψεύστηκε από την UNRWA, η οποία το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί γνωρίζουν τις ποσότητες καυσίμων που εισέρχονται στα νοσοκομεία της Γάζας, οι οποίες μετρώνται με το λίτρο, και γνωρίζουν επίσης τις χρονικές περιόδους στις οποίες καταναλώνονται αυτές οι ποσότητες, γεγονός που προκάλεσε σοβαρές προειδοποιήσεις από τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και πολλούς φορείς για την επικείμενη έλλειψη καυσίμων και τον κίνδυνο που εγκυμονεί για τον τομέα της υγείας.
- Η υποτιθέμενη δικαιολογία αυτού του ναζιστικού στρατού που στοχοποιεί κέντρα καταφυγής σε σχολεία και νοσοκομεία που προστατεύονται διεθνώς, ότι δηλαδή κάλεσε τη διοίκηση αυτών των κέντρων και τους ζήτησε να εκκενώσουν υπό την απειλή βομβαρδισμού, δεν είναι τίποτα άλλο από θράσος, ασχημοσύνη και σαδισμός. Αυτοί οι νέοι Ναζί κατέστρεψαν περίπου 250.000 κατοικίες, εκτοπίζοντας τους κατοίκους τους, οικογένειες και παιδιά, και τους κατεδίωξαν και στα καταφύγια με απειλές και βομβαρδισμούς, όπως συνέβη στη σφαγή του νοσοκομείου Αλ-Αχλί, στη σφαγή του σχολείου Οσάμα Μπιν Ζαΐντ και στη σφαγή του σχολείου Φαχούρα, μόνο και μόνο για να εκτοπίσουν το λαό μας από τη γη του σύμφωνα με τα ναζιστικά τους σχέδια.
- Διαβεβαιώνουμε ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην υπεράσπιση του λαού μας και των εθνικών του προσδοκιών και δεν θα διστάσουμε να προσφέρουμε το αίμα μας γι΄ αυτόν τον σπουδαίο λαό που έχει εξουθενώσει την κατοχή σε βαθμό που ο ηγέτης του Ραμπίν είπε: "Εύχομαι να ξυπνήσω μια μέρα και να διαπιστώσω ότι η Γάζα έχει καταβροχθιστεί από τη θάλασσα". Τους λέμε ότι η άμμος της Γάζας θα σας καταπιεί και θα είναι νεκροταφείο για εσάς και κάθε σφετεριστή κατακτητή σαν εσάς όσο υπάρχει σφυγμός στις καρδιές μας.
Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης - ΧΑΜΑΣ
5/11/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση