GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η Μαρία Συρεγγέλα νέα γραμματέας στη Νέα Δημοκρατία...

Η βουλευτής και πρώην υφυπουργός αρμόδια για το δημογραφικό, την ισότητα και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, θα προταθεί για τη θέση της γρ...


Η βουλευτής και πρώην υφυπουργός αρμόδια για το δημογραφικό, την ισότητα και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, θα προταθεί για τη θέση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θέση που κατέχει ο Παύλος Μαρινάκης από το Δεκέμβριο του 2021 και πλέον θα μείνει μόνο στα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μετά από αυτήν την οριστική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται ο χρόνος για τη σύγκληση συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι η Πολιτική Επιτροπή δεν θα ανανεωθεί σύντομα, γιατί το επικείμενο κομματικό συνέδριο αναμένεται να είναι επετειακό δεδομένου ότι το 2024 είναι το έτος συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Πιθανότερο είναι οι διαδικασίες να μεταφερθούν για μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ενδεχομένως το φθινόπωρο του 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση