GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΓΙΑΤΙ καρατομήθηκε ο υπουργός Αμυνας στην Κροατία...

Απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του ο υπουργός Άμυνας, της Κροατίας, Μάριο Μπάνοζιτς, καθώς είχε εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Ο Μ...


Απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του ο υπουργός Άμυνας, της Κροατίας, Μάριο Μπάνοζιτς, καθώς είχε εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Ο Μπάνοζιτς τραυματίστηκε στο δυστύχημα, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος έχασε τη ζωή του.

Ο υπουργός Άμυνας της Κροατίας οδηγούσε το προσωπικό αυτοκίνητό του όταν προσέκρουσε σε ημιφορτηγό ενώ αναχωρούσε από την πόλη Βίνκοβτσι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του οδηγού του ημιφορτηγού και δήλωσε:

«Απομάκρυνα τον υπουργό Μπάνοζιτς από τα καθήκοντα του. Πληροφορηθήκατε τις συνθήκες του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη λύπη και την ανησυχία μας για την κατάσταση της υγείας του υπουργού, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα», πρόσθεσε.

Ο 44χρονος Μπάνοζιτς τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η ζωή του πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο, ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Μάρκο Μίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση