GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Καπιτώλιο! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ άνδρας με αυτόματο όπλο...

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ όταν αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά ένα αυτόματο όπλο. Ο άνδρας βρισκόταν...


Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ όταν αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά ένα αυτόματο όπλο.

Ο άνδρας βρισκόταν σε ένα πάρκο έξω από τα κτίρια γραφείων της Γερουσίας και απέναντι από τον σταθμό Union Station της Ουάσινγκτον όταν συνελήφθη, ανέφερε η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο X, πρώην Twitter.

Οπως ανέφερε η Daily Mail ο άνδρας κρατούσε ένα αυτόματο όπλο AR-15. Πάντως οι αξιωματικοί της αστυνομίας του Καπιτωλίου ανέφεραν «μόλις ψάξαμε την περιοχή στο πάρκο που περικυκλώσαμε. Για λόγους ασφαλείας, θα ψάξουμε τα αντικείμενα του υπόπτου. Ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση και η έρευνα σε εξέλιξη», κατέληξαν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους. Σημειώνεται, πάντως ότι η οπλοφορία σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται στην Ουάσινγκτον και στους χώρους του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση