GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται! ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ στις Σπέτσες ο Κασσελάκης...

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαλύεται με το 70% της Νεολαίας να αποχωρεί, ο Στέφανος Κασσελάκης, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να γραφτούν στο ...


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαλύεται με το 70% της Νεολαίας να αποχωρεί, ο Στέφανος Κασσελάκης, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να γραφτούν στο κόμμα, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε διήμερο στις Σπέτσες, όπου το βράδυ του Σαββάτου, 25 Νοεμβρίου, βγήκε και διασκέδασε με ποτό και σφηνάκια.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «2024: 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε -και θα εργαστούμε γι’ αυτό- ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη. Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο https://isyriza.gr».

Οι φωτογραφίες από την έξοδό του προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να σχολιάζουν ότι ο κ. Κασσελάκης δείχνει να μην έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που αντιμετωπίζει το κόμμα.

Οι νέες παραιτήσεις δείχνουν ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει, και πως ο Κασσελάκης θα έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο αν θέλει να ενώσει και πάλι το κόμμα και να το προετοιμάσει για τις επόμενες εκλογές.

Οι αποχωρήσεις του Σαββατοκύριακου
Ακολουθώντας την αποχώρηση της «ομάδας Αχτσιόγλου» από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο σχεδόν 100 στελέχη του κόμματος παραιτήθηκαν.

Συγκεκριμένα, 50 ακαδημαϊκοί από την Οργάνωση Μελών των Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραιτήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας οξείες αιχμές κατά του νέου Προέδρου του κόμματος.

Στην επιστολή τους, οι ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν ότι ο Κασσελάκης «στερείται της αναγκαίας εμπειρίας και ηγετικού κύρους» για να οδηγήσει το κόμμα, και ότι «οι επιλογές του έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω απογοήτευση και αποχώρηση στελεχών και μελών».

Μετά τους ακαδημαϊκούς δασκάλους, ακολούθησαν, ωστόσο, τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθούν 37 από τα 51 μέλη του. Παράλληλα, τόσο ο Γραμματέας του οργάνου, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, όσο και 31 μέλη του παραιτήθηκαν οριστικά από το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση