GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΠΕ η υφυπουργός Εξωτερικών! «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Γάζα θα επηρεάσει θετικά τα ελληνοτουρκικά...»

Αίσθηση προκαλεί  η τοποθέτηση της υφυπουργού Εξωτερικών, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, που ήταν προσκεκλημένη στο Συνέδριο Κύκλου Ιδεών, και εξέ...

Αίσθηση προκαλεί  η τοποθέτηση της υφυπουργού Εξωτερικών, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, που ήταν προσκεκλημένη στο Συνέδριο Κύκλου Ιδεών, και εξέφρασε ουσιαστικά την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην εξωτερική πολιτική.

Όπως  δήλωσε η κρίση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει θετικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχής για αυτή την εξέλιξη!

Συγκεκριμένα στην ομιλία της ανέφερε: «Διαβάζω πολλές αναλύσεις στις εφημερίδες ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει αρνητικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο. Εγώ είμαι της αντίθετης άποψης ότι θα τον επηρεάσει θετικά. Διότι και η Τουρκία και η Ελλάδα ανεξάρτητα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις, τους διαφορετικούς στόχους, τις διαφορετικές κοσμοθεωρίες που μπορεί να έχουν, έχουν ένα κοινό συμφέρον: Δεν μπορούν να ζουν σε μια περιοχή η οποία εκρήγνυται και η έκρηξη αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή αφορά και τους δυο μας».

1 σχόλιο

  1. Βλεπω αντιγραφουμε τους Αμερικανους με συγκινηση.Προχθες ειχαμε τον Ελληνα Μπαιντεν,τον Σημιτη,με τα εφτα αλτσχαιμερ και τις πεντε ανοιες,τωρα αυτο το πατσαβουρι,ιδια η Ολμπραιτ,ο Κασσελακης σας πειραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση