GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΒΟΛΗ! Στις 7 το πρωί της Παρασκευής ξεκινά η εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς...

Το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε ότι η εκεχειρία θα αρχίσει τελικά στις 7 το πρωί της Παρασκευής και οι πρώτοι 13 αιχμάλωτοι θα ...


Το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε ότι η εκεχειρία θα αρχίσει τελικά στις 7 το πρωί της Παρασκευής και οι πρώτοι 13 αιχμάλωτοι θα απελευθερωθούν στις 4 το απόγευμα (σσ: τοπικές ώρες), σε μια τελευταία εξέλιξη μετά τη συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Στο μεταξύ, το Ισραήλ συνεχίζει απτόητο τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, ενώ, το Υπουργείο Υγείας της Γάζας δηλώνει ότι θα σταματήσει να συντονίζει τις εκκενώσεις νοσοκομείων με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μετά τη σύλληψη από το Ισραήλ του διευθυντή του νοσοκομείου al-Shifa.

Οι οικογένειες των ισραηλινών αιχμαλώτων εκφράζουν απογοήτευση και κατηγορούν την κυβέρνηση για έλλειψη πληροφοριών καθώς η αναμονή για την εκεχειρία συνεχίζεται.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν, ενώ ο κατάλογος των νεκρών στην Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου ξεπέρασε τους 14.500, με τουλάχιστον το 70% να είναι παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση