GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ άλλα 37! ΠΕΘΑΝΕ και δεύτερο νεογέννητο στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας...

Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία της Γάζας όπου το Ισραήλ κατάφερε ισχυρά πλήγματα στα κτίρια αυτά που, εκτός από ασθενείς...


Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία της Γάζας όπου το Ισραήλ κατάφερε ισχυρά πλήγματα στα κτίρια αυτά που, εκτός από ασθενείς, φιλοξενούν εκατοντάδες εκτοπισμένους Παλαιστίνιους.

Τέσσερα νοσοκομεία είναι περικυκλωμένα από ισραηλινά άρματα, με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να ζητά να σταματήσει η καταστροφή των νοσοκομείων στη Γάζα καθώς «τίθεται σε κίνδυνο η ζωή χιλιάδων ανθρώπων», σύμφωνα με τη Χαμάς.

Δύο νεογέννητα σε θερμοκοιτίδες πέθαναν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα
Δύο βρέφη που βρισκόταν σε θερμοκοιτίδες πέθαναν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας, λέει η ισραηλινή ΜΚΟ Physicians for Human Rights Israel , επικαλούμενοι γιατρούς του νοσοκομείου, ενώ οι μάχες μαίνονται γύρω από το συγκρότημα Αλ Σίφα. «Ως αποτέλεσμα της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος, μπορούμε να αναφέρουμε ότι η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών σταμάτησε να λειτουργεί. Δύο πρόωρα βρέφη έχουν πεθάνει και υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τη ζωή άλλων 37 πρόωρων βρεφών» στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ισραηλινή ομάδα γιατρών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Γάζας Γιουσέφ Αμπού αλ-Ρις, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στο νοσοκομείο αλ-Σίφα, δήλωσε στο Al Jazeera ότι όλες οι γεννήτριες και οι πηγές ενέργειας είναι εκτός λειτουργίας. Δεκάδες «μωρά δίνουν μάχη με τον θάνατο», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση