GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ πάλι ο Κασσελάκης για το "μαξιλάρι" των 37 δις...

Στέφανος Μπαγεώργος Κασσελάκης για τα 37 δις 26.10.2023: "Η S&P αναφέρεται επίσης στο τωρινό 37 δις ταμειακό απόθεμα ως «πολύ μεγάλ...

Κασσελάκης για τα 37 δις 26.10.2023: "Η S&P αναφέρεται επίσης στο τωρινό 37 δις ταμειακό απόθεμα ως «πολύ μεγάλη ρευστότητα» για το μέγεθος της οικονομίας. Να θυμήσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με Υπουργό Οικονομικών τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε αφήσει 37 δις στα ταμεία το 2019, και τότε η οικονομία ήταν μικρότερη από σήμερα. Με άλλα λόγια, η ΝΔ παρά τα πολλά πακέτα στήριξης που έχει διοχετεύσει στην αγορά, έχει αναλογικά μειώσει το μαξιλαράκι της χώρας."
14.11.2023: «Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ, η πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»
17.11.2023: «Ο Αλέξης Τσίπρας διαχειρίστηκε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι κατάφερε, ενάντια και στην Τρόικα, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό και να καταργήσει τον υποκατώτατο. Ο υπεύθυνος για την υπεραπόδοση των στόχων ήταν ο κ. Τσακαλώτος. Έχει μια εμμονή με την αύξηση των φόρων. Ίσως και μια ιδεοληψία εναντίον της μεσαίας διαστρωμάτωσης στην κοινωνία. Εγώ δεν είμαι υπέρ της φοροεπιδρομής»
28.11.2023: «Επενδυτική βαθμίδα, ανέφερε ο υπουργός. Ευπρόσδεκτη, είναι όντως μεγάλο κατόρθωμα για τη χώρα. Αλλά η ίδια ανάλυση της Standard and Poor’s έλεγε για το πόσο ευάλωτη και μη εξωστρεφής είναι η χώρα. Για το τεράστιο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών. Και ναι, για το τεράστιο μαξιλάρι που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή. Το οποίο είναι ο λόγος που έχουμε τη επενδυτική βαθμίδα» 
Τελικά η συνέπεια και η σταθερότητα στις απόψεις είναι μεγάλο προσόν

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση