GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ με το (παράνομο) ξενοδοχείο μπροστά στην Ακρόπολη...

Κλεμάνς Ζαβιτσάνου 1) Η υπόθεση με το ξενοδοχείο μπροστά στην Ακρόπολη που έκτισε παράνομα και σκανδαλωδώς, σε προστατευμένη θεωρητικά περιο...


Κλεμάνς Ζαβιτσάνου
1) Η υπόθεση με το ξενοδοχείο μπροστά στην Ακρόπολη που έκτισε παράνομα και σκανδαλωδώς, σε προστατευμένη θεωρητικά περιοχή δυο επιπλέον ορόφους είναι γνωστή εδώ και καιρό.
2) Εχει ληφθεί απόφαση του Σ.τ.Ε εδώ και καιρό, να γκρεμιστεί το αυθαίρετο κτίσμα και μάλιστα το Σ.τ.Ε πιέζει για την εφαρμογή αυτής της απόφασης.
3) Όμως για να γκρεμιστεί το αυθαίρετο τμήμα της οικοδομής πρέπει να εκπονηθούν μελέτες μεταξύ των οποίων και αντισεισμική.
4) Η εταιρεία δηλώνει ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να αναλάβει τη διαδικασία εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών, μεταθέτοντας την ευθύνη της εκπόνησής τους στο δημόσιο (σε εμάς δηλαδή που βλέπουμε το κασέρι στο σούπερ μάρκετ και δεν τολμάμε να το πλησιάσουμε, που έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ και παίρνουμε υπογλώσσιο πριν τον ανοίξουμε, κλπ).
5) Και αυτό το δικαίωμα της το δίνει ο νόμος !
Αυτός είναι ο καπιταλισμός στην Ελλάδα διαχρονικά, παρασιτικός και κομπραδόρικος!

1 σχόλιο

  1. Όταν βυθίστηκε το δουλεμπορικό σε διεθνή ύδατα στα ανοιχτά της Πύλου τον περασμένο Ιούλιο, ο κ. Ευμορφίδης σε συνέντευξη τύπου είχε πει "εμείς οι Έλληνες είμαστε καλοί άνθρωποι, δεν πνίγουμε ανθρώπους" υπονοώντας, πως στην προκειμένη περίπτωση το επίσημο ελληνικό κράτος ήταν αποκλειστικά υπέυθυνο για ό,τι συνέβη.
    Ποιοί δουλέμποροι και ποιό κράτος που επέτρεψε στο δουλεμπορικό ν' αποπλέυσει; "Εμείς οι Έλληνες"...
    "Εμείς οι Έλληνες", λοιπόν, δεν χτίζουμε αυθαίρετους επιπλέον ορόφους στα ξενοδοχεία μας, που κρύβουν την θέα προς τον Παρθενώνα.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση