GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

160 ή 110; "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" και για τον αριθμό των αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα και από τις ηχηρές αποχωρήσεις των Έφη Αχτσιόγλου,...


Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα και από τις ηχηρές αποχωρήσεις των Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Διονύση Τεμπονέρα, οι οποίοι αποχώρησαν νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου από την ΚΕ διότι το προεδρείο δεν δέχθηκε να προηγηθεί η συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Η πλευρά Τεμπονέρα ανέφερε μάλιστα ότι περίπου 160 μέλη της ΚΕ έχουν φύγει από τη συνεδρίαση, ενώ λίγο αργότερα η πλευρά Κασσελάκη έκανε λόγο για «μόλις 110» αποχωρήσεις.  Σημειώνεται ότι συνολικά τα μέλη του οργάνου είναι 300.

Παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Σία Αναγνωστοπούλου με δήλωσή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως είπε, με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν ο Αλέξης Τσίπρας «δεν μιλήσει τώρα, το κόμμα θα διαλυθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση