GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ! Η ΝΔ έστειλε… συλλυπητήρια για την επέτειο των 49 ετών από την ίδρυσή της

Γκάφα του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανήμερα της επετείου των 49 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος! Στο δελτίο τύπου που απεστάλη...


Γκάφα του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανήμερα της επετείου των 49 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος!

Στο δελτίο τύπου που απεστάλη μαζικά σε χιλιάδες email, το γραφείο Τύπου της Πειραιώς καταλήγει με… συλλυπητήρια «στην οικογένεια και τους οικείους του», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους διάβασαν το κείμενο.

«Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει» αναφέρει το ΔΤ για να συνεχίσει με αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως αναφέρει πηγαίνει τη χώρα μπροστά και εγγυάται «σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει». Και εκεί ακολουθούν τα… ειλικρινή συλλυπητήρια του κόμματος.


Η ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας το 1974
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής, ο  Κωνσταντίνος Καραμανλής ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 1974 και όχι στις 4 Οκτωβρίου όπως επιμένει η wikipedia και δεκάδες ιστότοποι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση