GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ του Αγοραστού...

Areti Athanasiou ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΤΟ!  Εσείς οι Θεσσαλοί που δεν έχετε που να ακουμπήσετε το κεφάλι σας, ακούστε τον Αγοραστό για να μάθετε ότι έ...

Areti Athanasiou
ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ. ΤΟ! 
Εσείς οι Θεσσαλοί που δεν έχετε που να ακουμπήσετε το κεφάλι σας, ακούστε τον Αγοραστό για να μάθετε ότι έκανε την Θεσσαλία πρώτη στην Ευρώπη και πρώτη στον κόσμο και να τον ξαναψηφίσετε! Και λέει αλήθεια! Την έκανε... ΛΙΜΝΗ! 
ΕΡΩΤΗΣΗ: 
-«Εδώ είναι αυτό είναι που λένε ότι σας έκατσε στη βάρδιά σας η μεγάλη στραβή και είναι λογικό ο κόσμος εσάς ξέρει σε εσάς στρέφει και τον θυμό του και την οργή του και τα γιατί του και ότι συνεπάγεται μιας τέτοιας καταστροφής. Γιατί να σας ξαναψηφίσουν;».
 ΚΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΠΑΡΑΛΗΛΩΝΤΑΣ:
 «Γιατί είμαστε εκείνοι που μπορούμε να πάμε από την αρχή τη Θεσσαλία. Γιατί στα 13 χρόνια που μας εμπιστεύτηκαν αυτό που είπαμε το κάναμε, γιατί πήγαμε τη Θεσσαλία μπροστά σε υποδομές, υγεία, παιδεία, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Φτάσαμε τη Θεσσαλία ψηλά, την φτάσαμε πρώτη στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο. Πήραμε βραβεία σε όλα τα επίπεδα, περιβάλλον σκουπίδια, green deal...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση