GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ! Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ορίστηκε (από τον Κασσελάκη) "αρχιστράτηγος" στον ΣΥΡΙΖΑ...

Τις προτάσεις του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ...


Τις προτάσεις του για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και οι οποίες έγιναν με πλειοψηφία αποδεκτές.

Η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός.

Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας και συντονιστής ΕΠΕΚΕ ο Παύλος Πολάκης, παρά τις φήμες που έλεγαν ότι ο κ. Κασσελάκης θα κάνει πίσω στο θέμα αυτό..

Να σημειωθεί ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε ψηφοφορία για τις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του νέου προέδρου. Στην ψηφοφορία πέρασε η ενιαία πρόταση με 29 υπέρ και 15 λευκά.

1 σχόλιο

  1. Κασσελακης,η Ολγα δεν ειναι δευτεραντζα.[Εκτος εαν εχετε συνεννοηθει διαφορετικα]Και δικια μας ειναι και δουλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση