GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ στην Αθήνα υπέρ των Παλαιστινίων...

Συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τον παλαιστινιακό λαό και αίτημα για το τέλος των επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποιήθ...


Συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τον παλαιστινιακό λαό και αίτημα για το τέλος των επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποιήθηκε  από το ΠΑΜΕ σήμερα στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση των διαδηλωτών ξεκίνησε από το Πάρκο Ελευθερίας για να  καταλήξει στην πρεσβεία του Ισραήλ. Οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, καταγγέλλουν την ελληνική κυβέρνηση για την αποχή της από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για το ψήφισμα της Ιορδανίας για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Στο συλλαλητήριο πήραν μέρος αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, καθώς και ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής, Γιουσέφ Ντορχόμ. «Ευχαριστούμε το ΠΑΜΕ και τα Συνδικάτα για την έμπρακτη αλληλεγγύη και υποστήριξη στους εργάτες του λαού της Παλαιστίνης. Η αλληλεγγύη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Ζήτω οι αγώνες των λαών», αναφέρεται στο μήνυμα που διαβάστηκε από τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Το συλλαλητήριο επίσης χαιρετίζει η Παλαιστινιακή Παροικία, το Παλαιστινιακό Σπίτι και τα μέλη τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Λόγω της πορείας έμεινε κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, ενώ σταδιακά  έκλεισε και η Κηφισίας στο ρεύμα της ανόδου.

Δείτε φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *