GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" Καφετζόπουλου: «Δεν πιστεύω ότι ο Κασσελάκης μπορεί να...»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη σειρά «3ος Όροφος» στην ΕΡΤ, τη συνεργασία με τον γιο του αλλά και για τον Στέ...


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη σειρά «3ος Όροφος» στην ΕΡΤ, τη συνεργασία με τον γιο του αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ
 «Είναι σύμπτωμα, το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνά υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Ο Κασσελάκης είναι κάτι ελπιδοφόρο, είναι νέος, είναι διαφορετικός, ανοιχτά γκέι που είναι πολύ χρήσιμο για την κοινωνία, όλα αυτά είναι η ευχάριστη πλευρά, η δραματική είναι ότι δεν υπάρχει πολιτική πειθώ. Δεν συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε τα βλέπω και διασκεδάζω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μου δίνει την εντύπωση ότι στα δύσκολα θα πει παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

1 σχόλιο

  1. Το αντιθετο,απο αυτον τον πολλα βαρυ και οχι,πολιτικα υπερφιαλο,θα με εξεπληττε.Αντε να βγει και ο "μενουμε σπιτι,λεφτα παιρνω"να σιγουρευτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση