GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα»...

Απίστευτες εικόνες αντίκρισε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο ...


Απίστευτες εικόνες αντίκρισε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα».

Εικόνες ντροπής με βρώμικες τουαλέτες με κατεστραμμένα είδη υγιεινής, οροφές που στάζουν νερό και άθλια κτιριακή κατάσταση οδήγησαν στην αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να «ξηλώσει» τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Της καρατόμησης της διοίκησης του νοσοκομείο «Αγία Όλγα» από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προηγήθηκε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, στο οποίο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έκαναν σοβαρές καταγγελίες για την άθλια κτιριακή κατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής.

«Η κλινική εκπέμπει SOS, είκοσι ασθενείς χρησιμοποιούν αυτές τις άθλιες τουαλέτες» ανέφερε ο Αβραμίδης Δημήτρης,Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, περιγράφοντας τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Δώρα Κούνα, αναφέρθηκε στην άθλια κατάσταση στην οποία αναγκάζονται να διαβιούν 20 ασθενείς και να εργάζονται γιατροί και νοσηλευτές. «Ήταν ένα κτίριο κόσμημα, αυτή τη στιγμή είναι ένα κτίριο επισφαλές και για ασθενείς και για εργαζόμενους, οι τοίχοι πέφτουν, το νερό στάζει μέσα στον χώρο, δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει κάτι να αλλάξει», ανέφερε η ίδια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση