GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ! ΙΔΟΥ πώς ψήφισαν στις περιοχές της πλημμυρισμένης Θεσσαλίας...

Σούπερμαριο Μάλιστα, 52% στην Καρδίτσα και σχεδόν 54% στα Τρίκαλα ο Αγοραστός. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είστε σοβαροί ρε εκεί στην Καρδ...


Σούπερμαριο
Μάλιστα, 52% στην Καρδίτσα και σχεδόν 54% στα Τρίκαλα ο Αγοραστός. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είστε σοβαροί ρε εκεί στην Καρδίτσα; Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια.

3 σχόλια

  1. Νομίζω ότι είναι ωραίο θέμα για άσκηση ψυχολόγων (ή και ψυχιάτρων)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχει η Εγνατια οδος και δεν αναγκαζομαι να παω Ηπειρο μεσα απο αυτα τα γιδια.Και μια επισημανση:Οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι ασχολουνται με την ανθρωπινη συμπεριφορα.Για τον καμπο,κτηνιατροι και πολυ τους ειναι.Μου θελουν και αυτοματισμους,τα ταγαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα αντιπλυμμυρικά που δεν έγιναν προύπολογισμένα να γίνουν εδώ και χρόνια ποιος έφταιγε; Πάλι ο Θέος φταίει για την νδ του Μητσοτάκη. Ο Κασσελάκης δεν χρειάζεται να επικαλεστεί κανένα Θέο, αφού κοιτάζεται στο καθρέφτη και βλέπει τον Κάπτεν Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση