GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 2 εκατ. ανθρώπων! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κήρυξε το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου»...

Οκτώβριος 28, 2023. Ελλάδα. Η Τουρκία θα κηρύξει το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου» και θα το κάνει μπροστά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα. Αυτ...


Οκτώβριος 28, 2023. Ελλάδα.

Η Τουρκία θα κηρύξει το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου» και θα το κάνει μπροστά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα. Αυτό δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μαζική συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

«Θα κηρύξουμε το Ισραήλ εγκληματία πολέμου, θα το αναφέρουμε στη διεθνή κοινότητα, εργαζόμαστε ήδη σε αυτό», είπε. Ο Ερντογάν αποκάλεσε επίσης το Ισραήλ «κατοχικό» και «ομάδα», σημειώνοντας ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε με ελικόπτερο στον χώρο συγκέντρωσης για την Παλαιστίνη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ερντογάν πέταξε πολλούς κύκλους πάνω από τον χώρο της συγκέντρωσης. Το τηλεοπτικό κανάλι Haber, επικαλούμενο τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, αναφέρει ότι πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένονται στη συγκέντρωση για υποστήριξη της Παλαιστίνης. Μαζί με κατοίκους της Κωνσταντινούπολης, σε αυτό συμμετέχουν εκπρόσωποι 39 επαρχιών της Τουρκίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ειδικά λεωφορεία.

Στην περιοχή του αεροδρομίου έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας· περίπου 5 χιλιάδες ακτιβιστές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης εμπλέκονται μαζί με την αστυνομία για τη διασφάλιση του νόμου και της τάξης. Πριν μεταβούν στον χώρο διαμαρτυρίας, όλοι περνούν από ανιχνευτές μετάλλων. Ο κόσμος κρατάει τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *