GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που έθαψαν τα κανάλια! «ΠΝΙΞΑΤΕ τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας...»

Αρετή Αθανασίου «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας»! Αυτό το συλλαλητήριο, η ηχηρή διαμαρτυρία των εξαγριωμένων πλέον κατοίκων το...


Αρετή Αθανασίου
«Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας»!
Αυτό το συλλαλητήριο, η ηχηρή διαμαρτυρία των εξαγριωμένων πλέον κατοίκων του Παλαμά, πέρασε «απαρατήρητο» από τα κανάλια.
 Οι πολίτες του θεσσαλικού κάμπου που έχασαν τους ανθρώπους τους, τα σπίτια, τα χωράφια, τις σοδειές και τα ζωντανά τους, δεν κρύβουν πια την οργή και την αγανάκτησή τους για την κυβερνητική ανικανότητα που τους οδήγησε στην απόλυτη καταστροφή. 
*Απαίτησαν να υπάρξει άμεση καταγραφή των ζημιών και καταστροφών σε οικίες, υποδομές, καταστήματα, καλλιέργειες, ζωικό κεφάλαιο και την άμεση πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων για να μην πνιγούν ξανά, για τρίτη συνεχόμενη φορά. 
*Κατέθεσαν αιτήματα για αποζημίωση στο 100% των ζημιών, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί όπως και για την επαναλειτουργία των δικτύων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση