GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΙΑΦΟΡΑ! ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από Ισραηλινούς η Αθήνα που ψάχνουν σπίτια για να μείνουν...

Tatiana Φίλη μου Ισραηλινή μου είπε ότι πάρα πολλοί Ισραηλινοί έχουν έρθει αυτές τις μέρες με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και ψάχνουν δι...

Tatiana
Φίλη μου Ισραηλινή μου είπε ότι πάρα πολλοί Ισραηλινοί έχουν έρθει αυτές τις μέρες με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και ψάχνουν διαμερίσματα να μείνουν. Κι εδώ φαίνεται μία από τις πολλές διάφορες των Ισραηλινών με τους Παλαιστίνιους και το προνόμιο των Ισραηλινών. 

Οι Ισραηλινοί έχουν δικό τους κράτος, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν. Το κράτος αυτό τους δίνει διαβατήρια, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν. Με τα διαβατήρια αυτά μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς στην Ευρώπη και να ξεφύγουν από τις συγκρούσεις, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν ούτε καν να βγουν από τη Γάζα, πόσο μάλλον να ταξιδέψουν. Οι Ισραηλινοί έχουν τα λεφτά να ταξιδέψουν και να νοικιάσουν διαμέρισμα σε ευρωπαϊκή πόλη, ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν καν σπίτι στη Γάζα.

Οι Παλαιστίνιοι εδώ και δεκαετίες βομβαρδίζονται, βιάζονται, δολοφονούνται (συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών) και εκτοπίζονται από τη γη τους. Υπάρχουν πάνω από 6 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στον κόσμο, ενώ πολλοί έχουν γεννηθεί, ζήσει και πεθάνει σε προσφυγικά camps.

Είναι τεράστια υποκρισία να νοιάζεστε μερικοί μόνο όταν οι συγκρούσεις επηρεάζουν λευκούς και να δείχνετε πως για εσάς οι ζωές των Παλαιστίνιων δεν είχαν και δεν έχουν καμία αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση