GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΘΟΣ! Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ μπήκε ...χορεύοντας «limbo» σε σχολείο με ΑΜΕΑ

Πραιτωριανός Είναι δυνατόν να πηγαίνεις επίσκεψη σε σχολείο με ΑΜΕΑ και να κάνεις παρκούρ για να μπεις στην τάξη τους; Η ενσυναίσθηση μάλλον...


Πραιτωριανός
Είναι δυνατόν να πηγαίνεις επίσκεψη σε σχολείο με ΑΜΕΑ και να κάνεις παρκούρ για να μπεις στην τάξη τους; Η ενσυναίσθηση μάλλον για τον Κασσελάκη είναι άγνωστη λέξη. Άλλωστε δεν ξέρει και καλά ελληνικά για να καταλάβει το νόημά της. Ντροπή.

Επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη ήταν να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών με ειδικές δεξιότητες, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Συνομιλώντας με το εκπαιδευτικό προσωπικό, φαίνεται να μην μπορούσε να πιστέψει πως οι περίπου 40 καθηγητές του σχολείου έχουν για γραφείο μία αίθουσα που χωρά μόλις δέκα άτομα, ενώ υποσχέθηκε διπλασιασμό των υποδομών, για να μπορούν να είναι όλοι πιο άνετοι στον χώρο εργασίας τους. Έταξε, δε, καλοριφέρ, air condition και διπλή έκταση στις υποδομές που θα στεγάζουν τις σχολικές μονάδες.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η είσοδός του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ, την οποία έκανε, επιδεικνύοντας την άρτια φυσική και σωματική του κατάσταση.

Συγκεκεριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει σε στιλ jogging και κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση, σαν να χορεύει «limbo», κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών με αναπηρία.

Σημειώνεται ότι «limbo» είναι ο χορός που κάνουν συχνά στο... happy hour οι Αμερικανοί και άλλοι λαοί στις παραλίες, περνώντας κάτω από πασσάλους και επιδεικνύοντας την ευλυγισία τους, αλλά με «αντίτιμο», πολλές φορές, τραυματισμούς στον λαιμό ή τη σπονδυλική τους στήλη.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο κ. Κασσελάκης έγραψε: «Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται. Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε. Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας».

1 σχόλιο

  1. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίσω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοήθησέ με να ανακτήσω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 2 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του μεγάλου Λόρδου των Illuminati Felix Morgan και έλεγε ότι αν είσαι ένας από τους μεγάλους Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και εξήγησα τα πάντα και μου πρότεινε το μητρώο που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να με βοηθήσει να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις οδηγίες και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των 1.000.000 $ σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν η συμβουλή σας είναι ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να γίνετε μέλος, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp +2348055459757 ή στο email: Illuminatiofficial565@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *