GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ για τους Αρμενίους! ΓΕΜΑΤΟ από "Πασινιάν" το ελληνικό πολιτικό σύστημα...

Themis Tzimas Σήμερα οι Αρμένιοι, αδερφικός λαός, βιώνουν μια μαύρη μέρα ξεριζωμού από το Ναγκόρνο- Καραμπάχ. Αυτή η μέρα φέρει τη σφραγίδα ...

Themis Tzimas
Σήμερα οι Αρμένιοι, αδερφικός λαός, βιώνουν μια μαύρη μέρα ξεριζωμού από το Ναγκόρνο- Καραμπάχ. Αυτή η μέρα φέρει τη σφραγίδα του φιλοδυτικού Πασινιάν. Η Αρμενία του Πασινιάν εγκατέλειψε το Αρτσάχ, από καιρό. Οι Αρμένιοι τον εξέλεξαν εκ νέου. Κατόπιν, ο Πασινιάν δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει το Ναγκόρνο- Καραμπάχ, ξεκίνησε να καταγέλλει τη Ρωσία γιατί δεν πολεμάει αντί για την Αρμενία, κέρδισε δηλώσεις άνευ αντικρίσματος από γερουσιαστές των ΗΠΑ και τελικώς δεν μπόρεσε ούτε την εκκένωση των Αρμενίων από το Αρτσάχ να διασφαλίσει. Όσοι εκκενώνονται, φεύγουν χάρη στις ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις. 
Την ίδια στιγμή, στην πρωτεύουσα της Αρμενίας προετοιμάζεται συναυλία ενός ράπερ από τις ΗΠΑ. Μαζί με την ήττα στα πεδία έρχεται πάντα και η προσπάθεια αλλοτρίωσης των συνειδήσεων. Φυσικά, κανείς δεν πολεμάει για σένα και βεβαίως καμία δήλωση υπερατλαντικών ή όποιων άλλων, "φίλων" δε σταματά κανένα στρατό. Ο Πασινιάν και όσοι τον στηρίζουν νομίζουν ότι απαλλάχθηκαν από ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Όπως φαντάζονται δικοί μας για την Κύπρο. 
Νέες συμφορές περιμένουν την Αρμενία. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πολιτικού συστήματος αποτελείται από "Πασινιάν". Οι διεθνείς σχέσεις είναι αμείλικτες. Να τα θυμόμαστε όταν ψηφίζουμε. Η ψήφος μπορεί να γίνει σφαίρα.

1 σχόλιο

  1. Τελικα ο Σαρτζετακης ειχε αδικο.Δεν ειμαστε Εθνος αναδελφον.Εχει και αλλους σαδομαζοχιστες μαλακες σαν και μας που ψηφιζουν πυρηνικα αποβλητα.Οχι τοσο τοξικα,σαν εμας,μην μας παρουν και την πρωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση