GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ από την κακοκαιρία! ΕΚΛΕΙΣΕ η Εθνική Οδός στο Αίγιο...

Κατολίσθηση, στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας στο ύψος του Αιγίου, προκάλεσε σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση που πλήτ...


Κατολίσθηση, στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας στο ύψος του Αιγίου, προκάλεσε σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση που πλήττει από το μεσημέρι της Δευτέρας την Πελοπόννησο, με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Εθνικής Οδού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και με καθυστερήσεις και στο αντίθετο ρεύμα.

Αυτή την ώρα έχει σχηματιστεί ουρά 2 χιλιομέτρων, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα για βοήθεια. H κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα μέχρι να απομακρυνθούν τα χώματα.

Δείτε πώς έχει η κατάσταση στην περιοχή
 
Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου δεν άργησαν να φανούν.
Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα και κατευθύνονται ανατολικά προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.
Από τις 5 το απόγευμα έχει ξεκινήσει σφοδρή βροχόπτωση στον Κορινθιακό και την κεντρική Στερεά, με την κακοκαιρία να πλησιάζει τη Θεσσαλία, όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα από το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση