GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΤΑΚΑ του Κασσελάκη για τον Τάιλερ που προκάλεσε ...κλάμα

Ποικιλία αντιδράσεων προκάλεσε  η ατάκα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, πώς ο σύντροφός του Τάιλερ «έχει να δώσει πολλά στ...


Ποικιλία αντιδράσεων προκάλεσε  η ατάκα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, πώς ο σύντροφός του Τάιλερ «έχει να δώσει πολλά στον τόπο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τα επίσημα αποτελέσματα, ανέβηκε στο βήμα και μεταξύ των ευχαριστιών έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον σύντροφό του, Τάιλερ. Συγκεκριμένα, ο νέος επικεφαλής του κόμματος έκανε δηλώσεις, έχοντας δίπλα τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, στον οποίο αναφέρθηκε λέγοντας ότι «έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο».

Απευθυνόμενος στα αγγλικά στον Τάιλερ τού είπε:
«Τάιλερ, σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, είσαι ο λόγος που είμαι εδώ». Απευθυνόμενος μετά στις κάμερες και στους συγκεντρωμένους και αναφερόμενος στον σύντροφό του είπε ότι «έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχθεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση