GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΑΣΟΚογενείς"... επίδοξοι πορτιέρηδες του Τσίπρα και νυν κλακαδόροι του Κασσελάκη...

Θέμης Τζήμας Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες είναι ο εξευτελισμός των...

Θέμης Τζήμας
Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες είναι ο εξευτελισμός των... επίδοξων πορτιέρηδων των ψηφοφόρων που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ (τότε, το 2012) στο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι λεγόμενοι "ΠΑΣΟΚογενείς" για όλους εμάς που τους ξέραμε από παλιά, ήταν στη συντριπτικοί τους πλειοψηφία τριτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δίπλα σε κάθε πρόεδρο και παράγοντες της κακιάς ώρας, άνευ πολιτικής ουσίας.
Ο Τσίπρας, για τους δικούς του λόγους έπαιξε μαζί τους και τους πέταξε στην άκρη, όπως και όλους τους άλλους (και όλοι οι άλλοι τελικώς αυτόν).
Τώρα, γεμάτοι μίσος για τους συντρόφους τους στο ΣΥΡΙΖΑ, στη μεγάλη τους πλειοψηφία τρέχουν πίσω από τον Κασσελάκη, ελπίζοντας ότι αν εκλεγεί θα διώξει τους παραδοσιακούς ΣΥΡΙΖαίους, οπότε οι ίδιοι (οι "πασοκογενείς") θα μείνουν με ένα δικό τους κόμμα. Είναι απλώς ηλίθιοι.
Κυρίως όμως: δεν υπήρξαν ποτέ πασοκογενείς ως διακριτή κατηγορία. Η εν λόγω ταμπέλα υπήρξε αποτέλεσμα της συνάντησης διαφόρων τυχοδιωκτισμών.
Υπάρχουν σοσιαλιστές, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε διάφορα κόμματα ή και σε κανένα και δεξιοί, πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, επίσης σε διάφορα κόμματα (ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ).
Οι πρώην, επίδοξοι πορτιέρηδες του Τσίπρα και νυν κλακαδόροι του Κασσελάκη, πέρα από δεξιοί είναι και αρκετά αστείοι ή μάλλον κωμικοτραγικοί. Και κυρίως, εντελώς ανόητοι. Νομίζουν ότι θα κάνουν καριέρες με ξένες πλάτες. Θα βρεθούν ξανά να αναρωτιούνται γιατί τους πούλησε ο αρχηγός.
Βεβαίως για να είμαστε ειλικρινείς δε θα λείψουν σε κανέναν.

1 σχόλιο

  1. Για πες κανα ονομα;'Η συγκεκριμενοποιησε το Πασοκογενης,να καταλαβω ποσο κλακαδορος ειναι ο Τζουμακας.Προς το παρον ανελυσε την εκφραση "εδαφικες διαφορες"και μην ξυνεις τ'αρχιδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση