GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! "ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ την εγκατάσταση Αρμενίων στην Θράκη..."

Γιάννης Βαληνάκης Νέο δράμα των  Αρμένιοι (θυμίζει τους πρόσφυγες στην  Κύπρο 1974) κι αναρωτιέμαι αν κάποιος Ελληνας αρμόδιος σκέφτηκε την ...


Γιάννης Βαληνάκης
Νέο δράμα των  Αρμένιοι (θυμίζει τους πρόσφυγες στην  Κύπρο 1974) κι αναρωτιέμαι αν κάποιος Ελληνας αρμόδιος σκέφτηκε την παροχή ασύλου σε λογικό αριθμό Αρμενίων για (εθνικής σημασίας) μετεγκατάσταση στη Θράκη. Ίσως αν ήταν Μουσουλμάνοι παράτυποι μετανάστες να συγκινούσαν περισσότερο..

1 σχόλιο

  1. Αν ενδιαφέρονταν έστω και για τα μάτια του κόσμου οι κυβερνήσεις για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, θα υιοθετούσαν αυτήν την εξαιρετική πρόταση.
    Επειδή δεν ενδιαφέρονται, θα νομιμοποιήσουν παρανόμως 300.000 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ομόθρησκοι των Τούρκων.
    Οι κατ' επάγγελμα ανθρωπιστικές ΜΚΟ, που έλαμψαν διά της απουσίας τους στην Θεσσαλία, κατά 99%, θα αδιαφορήσουν πλήρως και για το δράμα των πραγματικών προσφύγων.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση