GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρίσεις...

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος Δεν επιχειρώ συγκρίσεις. Θυμάμαι. Αναφορές κάνω. Το 2009 σαν γραμματέας γραμματείας της ΝΔ, με κάλεσε ο πρωθυπουργό...


Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος
Δεν επιχειρώ συγκρίσεις. Θυμάμαι. Αναφορές κάνω.
Το 2009 σαν γραμματέας γραμματείας της ΝΔ, με κάλεσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και πρόεδρος της ΝΔ και μου ανέθεσε να συντονίσω και να βοηθήσω στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τα εγκαίνια και λειτουργία του Ειδικού Σχολείου Τυφλών Πολυαναπήρων παιδιών στο Αιγάλεω Αττικής.
Στο έργο αυτό βοήθησαν με ψυχή, ο Κανέλος Αλεξανδρόπουλος και η μακαρίτισσα Μπέτυ Λεωτσάκου.
Το έργο ολοκληρώθηκε εγκαίρως και τα εγκαίνια έγιναν παρουσία ξένων αντιπροσωπειών.
Όταν ρώτησα τον Πρόεδρο και πρωθυπουργό αν θα παρευρεθεί, μου είπε «αφού το έργο ολοκληρώθηκε, έληξε και η αποστολή μου. Δεν θέλω να εκληφθεί αυτό σαν προεκλογική εκμετάλλευση. Για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους αξίζουν τα πάντα.»
Και δεν ήρθε.
Λίγες μέρες μετά, ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού και η γραμματέας του επικοινώνησαν μαζί μου, για να μεταφέρω τις ευχαριστίες τους για την ιδιωτική προσφορά που ο πρόεδρος και η σύζυγος του έκαναν στη Κιβωτό καθώς και την ανοιχτή πρόσκληση τους για επίσκεψη στο χώρο.
Ο πρόεδρος μου απάντησε ότι δεν θέλει να εκληφθεί αυτό σαν μέρος της καμπάνιας του.
Από τους ανθρώπους της Κιβωτού έμαθα τότε ότι εκτός από τη Νατάσα Παζαϊτη, την Κιβωτό βοηθούσε επίσης χωρίς φανφάρες και δημοσιότητα και η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου.
Αυτό, για τα κάγκελα, που κάποιοι περνάνε από κάτω, και κάποιοι τα υπερπηδούν χωρίς κάμερες σκηνοθέτες και παπαγαλάκια.

1 σχόλιο

  1. Γι'αυτο τον ξεφτιλισατε και τον διωξατε,εσεις οι κωλοδεξιοι μαλακοπιτουρες και οχι οτι ηττηθηκε απο τον κατακαημενο ΓΑΠ.Βλεπεις κατι περιεργοι τυποι χαλανε τη σουπα και δεν ειναι αρεστοι στα κοπροσκυλα.Απο την αρχη τον τρωγατε οπως τα παρασολια τον Τσιπρα.Οσο για τον καινουργιο,ειναι πιο ευελικτος απο τον Βουδα.Επισης,για να την πεσετε τοσο αγχωτικα και αγαρμπα σημαινει οτι ειναι ο τριτος που κοβει την μαγιονεζα.Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση