GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με την Εθνική Άμυνα της χώρας;"

Effrosyni Boutsika Κάποιες πολύ σοβαρές αμέλειες- για να μη πώ πράξεις ανευθυνότητας - συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και πρέπει να πιάσουμε το ...


Effrosyni Boutsika
Κάποιες πολύ σοβαρές αμέλειες- για να μη πώ πράξεις ανευθυνότητας - συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και πρέπει να πιάσουμε το νήμα πάλι από την αρχή
«Θύμα» των συνεπειών των ακραίων καιρικών φαινομένων έπεσε και η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Βόλου.
Το στρατόπεδο της αεροπορικής βάσης στο Στεφανοβίκειο Βόλου , είναι κοντά στη λίμνη Κάρλα, τα νερά της οποίας «φούσκωσαν» μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και πέρασαν την περίφραξη, φτάνοντας σε σημείο που βρίσκονται τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού τύπου UH-1H Huey.
Τον Ιούλιο σκηνικό αποκάλυψης έζησαν στη Νέα Αγχιάλου - και τρόμο ολοι εμεις που παρακολουθούσαμε την εξέλιξη της φωτιας στη Μαγνησία- όταν τεράστιες εκρήξεις άρχισαν να σημειώνονται στις αποθήκες πυρομαχικών, της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Καραμπά, προκαλώντας ωστικά κύματα που ακούστηκαν μέχρι τον Βόλο. Τζάμια έσπασαν σε επιχειρήσεις και σπίτια της περιοχής, ενώ επικράτησε πανικός.
Άμεσα, για προληπτικούς λόγους, δόθηκε εντολή για επιλεκτική απογείωση F-16 από την αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου προς άλλη αεροπορική βάση.
Τι συμβαίνει με την Εθνική Άμυνα της χώρας ?

1 σχόλιο

  1. Καταλαβατε γιατι αποκαλω τον Φλωρο,φουστα κλαρωτη με ζαρτιερες;Καταλαβατε οτι εχουμε να κανουμε με μια λουλου,υποκλεπτομενη,που αντι να υπερασπιστει την πατριδα θα την παραδωσει,ευχαριστως,κατοπιν εντολης του προδοτη Μητσοτακη;Γιαυτο προσπαθει να τον ξαναβαλει αρχηγο για 5η χρονια.Οσο για τα Χιουι,δεν ειναι παροπλισμενα,πετανε ακομη,πουστρακια κωλοντακοι[αλλη φορα πώς και πού].Αυτο το ξευτιλικι ντροπη σε ολους μας να εχουμε στρατο απο τσουλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση