GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ» από τον Φλωρίδη για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών...

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης προχώρησε σε μια ακόμη συγκεχυμένη  τοποθέτηση εντός Βουλής, καθώς απέρριψε με αιχμές την τροπολογία...

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης προχώρησε σε μια ακόμη συγκεχυμένη  τοποθέτηση εντός Βουλής, καθώς απέρριψε με αιχμές την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας των τραπεζιτών, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φέρει σχετική ρύθμιση.

Ο Γιώργος Φλωρίδης είπε σήμερα ότι «αποσπασματικές και επ΄ ευκαιρία δημιουργίας εντυπώσεων ρυθμίσεις δεν μας βρίσκουν σύμφωνους», ωστόσο, τόνισε πως «αυτά τα ζητήματα θα εξεταστούν κατά την ευρεία συζήτηση που γίνεται για τον ΠΚ και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που σε λίγες ημέρες θα δοθεί σε διαβούλευση».

Την προηγούμενη φορά που ο κ. Φλωρίδης είχε διατυπώσει τέτοια πρόταση στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είχε εισπράξει ανοικτό άδειασμα.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Γιώργος Φλωρίδης προκαλώντας πονοκέφαλο στο Μαξίμου είχε κατακεραυνώσει την σχετική νομοθεσία για το ακαταδίωκτο, επιχειρώντας να τη χρεώσει, λανθασμένα, στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο νόμος ανήκε στη Νέα Δημοκρατία από το 2019.

Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χαρακτηρίσει «προσωπικές απόψεις» τις δεσμεύσεις του υπουργού, προσθέτοντας ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στο υπουργικό συμβούλιο.

1 σχόλιο

  1. Μη νομιζετε οτι ο Φλωριδης ειναι της προκοπης.Μια μαλακια και μιση,σαν τον Χρυσοχουντιδη ειναι.Αριβιστας,ανυποληπτος και γελοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση