GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΓΕΤΗΣ κοινότητας Ρωμιών...»

Σταύρος Καλεντερίδης Ηγέτης κοινότητας Ρωμιών κατευθύνεται στο παλάτι του Σουλτάνου να δηλώσει την υποτέλειά του. Εκπροσωπείτε αποκλειστικά ...


Σταύρος Καλεντερίδης
Ηγέτης κοινότητας Ρωμιών κατευθύνεται στο παλάτι του Σουλτάνου να δηλώσει την υποτέλειά του. Εκπροσωπείτε αποκλειστικά τον εαυτό σας και το κόμμα σας.

3 σχόλια

  1. Αμα ηταν Ρωμιων,καλα θα ητανε.Μιλαμε για εθελοδουλους ραγιαδες με προτυπο τον Χ"αβατη,χωρις την επιρρεια του Καραγκιοζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεθυσμένοι τίτλοι, από μεθυσμένους συγγραφείς. Ούτε που ξέρει τι είναι αυτό. Να πάρει τον τηλέφωνο τον Δημήτρη Νατσιό να του εξηγήσει την λέξη ως δάσκαλος, θεολόγος και συγγραφέας που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχεδόν όλοι οι Έλληνες πολιτικοί(αν είναι και Έλληνες στην ιθαγένεια), είναι κοσμοπολίτες μιλάς τώρα προς αυτούς για ρωμιοσύνη. Δεν γνωρίζουν την λέξη. Κάτι για αντι-νατιβισμό τον έχω ακούσει να λέει και πιστεύω ότι το εννοεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση